Obavijesti

Obavijesti


PORTAL ZA SPRJEČAVANJE NASTANKA OTPADA

Portal za sprječavanje nastanka otpada novi je projekt Hrvatska agencije za okoliš i prirodu koji građanima, udrugama, poslovnim subjektima, jedinicama lokalne samouprave te ostalima zainteresiranima služi kao mjesto za razmjenu informacija, iskustva i primjera dobrih praksi u sprječavanju nastanka otpada. 


Osim Aplikacij... detaljnije

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE PRAZNIKA

Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. će umjesto u ponedjeljak, 01.05.2017. godine, komunalni otpad na području općina GOLA, HLEBINE, KOPRIVNIČKI IVANEC i SOKOLOVAC  sakupljati  u utorak, 02.05.2017. 

... detaljnije

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE BLAGDANA

Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. će umjesto u ponedjeljak, 17.04.2017. godine, komunalni otpad na području općina GOLA, HLEBINE, KOPRIVNIČKI IVANEC i SOKOLOVAC  sakupljati  u utorak, 18.04.2017.  

... detaljnije

PROMJENA RASPOREDA SAKUPLJANJA I ODVOZA OTPADA U OPĆINI GOLA

Obavještavaju se korisnici s područja Općine Gola o promjeni rasporeda sakupljanja i odvoza komunalnog otpada po kojem će društvo Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. sakupljati i odvoziti komunalni otpad s tog područja svakog ponedjeljka i to započevši s prvim slijedećim odvozom dana 20.03.2017. (p... detaljnije


NATRAG

Posljednje obavijesti


OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE BLAGDANA od 25.12 ...

MINISTARSTVO OBJAVILO NACRT RJEŠENJA O IZMJEN ...

PORTAL ZA SPRJEČAVANJE NASTANKA OTPADA
SVE OBAVIJESTIPosljednje novosti

Iz kalendara događaja

Trenutno nema događaja.
SVI DOGAĐAJI