Obavijesti

Obavijesti


PORTAL ZA SPRJEČAVANJE NASTANKA OTPADA

Portal za sprječavanje nastanka otpada novi je projekt Hrvatska agencije za okoliš i prirodu koji građanima, udrugama, poslovnim subjektima, jedinicama lokalne samouprave te ostalima zainteresiranima služi kao mjesto za razmjenu informacija, iskustva i primjera dobrih praksi u sprječavanju nastanka otpada. 


Osim Aplikacij... detaljnije

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE PRAZNIKA

Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. će umjesto u ponedjeljak, 01.05.2017. godine, komunalni otpad na području općina GOLA, HLEBINE, KOPRIVNIČKI IVANEC i SOKOLOVAC  sakupljati  u utorak, 02.05.2017. 

... detaljnije

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE BLAGDANA

Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. će umjesto u ponedjeljak, 17.04.2017. godine, komunalni otpad na području općina GOLA, HLEBINE, KOPRIVNIČKI IVANEC i SOKOLOVAC  sakupljati  u utorak, 18.04.2017.  

... detaljnije

PROMJENA RASPOREDA SAKUPLJANJA I ODVOZA OTPADA U OPĆINI GOLA

Obavještavaju se korisnici s područja Općine Gola o promjeni rasporeda sakupljanja i odvoza komunalnog otpada po kojem će društvo Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. sakupljati i odvoziti komunalni otpad s tog područja svakog ponedjeljka i to započevši s prvim slijedećim odvozom dana 20.03.2017. (p... detaljnije

OBAVIJEST O ODGODI ODVOZA OTPADA RADI ZIMSKIH UVJETA NA CESTI

Obavještavamo cijenjene korisnike da tvrtka PIŠKORNICA – SANACIJSKO ODLAGALIŠTE  d.o.o.  obzirom na vremenske uvjete nije u mogućnosti pokupiti sav otpad iz naselja u kojima prometnice nisu prohodne ili su radi klizavosti opasne za promet specijalnih  vozila.


U tom slučaju odvoz otpada će se ... detaljnije

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE BLAGDANA

Komunalni otpad će se u dane blagdana odvoziti prema slijedećem rasporedu:

- u općini Gola odvoz će se vršiti po redovnom rasporedu u subotu, 24.12.2016. godine, kao i u u subotu, 31.12.2016.
- u svim naseljima u općinama Koprivnički Ivanec, Sokolovac i Hlebine odvoz će se vršiti u utorak, 27.12.2016. (umjesto u po... detaljnije


NATRAG

Posljednje novosti

Iz kalendara događaja

Trenutno nema događaja.
SVI DOGAĐAJI