Novosti

DJECI U DV „IVANČICA“ U KOPRIVNIČKOM IVANCU I DV „ISKRICA“ U ĐELEKOVCU UZ POTPORU PIŠKORNICE URUČENI DJEČJI PRIRUČNICI ZA ODRŽIVI RAZVOJ24.5.2017.


U ponedjeljak 22. svibnja voditeljica programa UZOR-a HRVATSKE uručila je djeci dječjih vrtića u Koprivničkom Ivancu i Đelekovcu dječje priručnike za održivi razvoj - Prepoznavanje i razvrstavanje otpada, a to je realizirano uz potporu tvrtke Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o.


Na taj način ostvaren je dio plana edukacije stanovništva o prepoznavanju i razvrstavanju otpada, fokusirajući se u ovom slučaju direktno na djecu, a indirektno i na članove njihovih obitelji,  koji će im pomagati u rješavanju zadataka iz tog priručnika za održivi razvoj. u suradnji s udrugom UZOR HRVATSKE osmišljen je ovakav vid edukacije u dječjim vrtićima s područja jedinica lokalne samouprave u kojima Piškornica – sanacijsko odlagalište d.o.o. ima koncesije za sakupljanje otpada.


Odgoj i obrazovanje o zaštiti okoliša potrebno je provoditi od najranije dobi te se ovim priručnikom namjerava poticati djecu na željeno ponašanje na njima zanimljiv način.


Dječji priručnik za održivi razvoj - Prepoznavanje i razvrstavanje otpada je namijenjen djeci predškolske i školske dobi (do 4. razreda osnovne škole).


NATRAG

Posljednje obavijesti


OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE PRAZNIKA

OBAVIJEST O ODVOZU OTPADA U DANE BLAGDANA - TIJELO ...

OBAVIJEST O PROMJENI POSLOVNE ADRESE
SVE OBAVIJESTI

Piškornica S.O. - prezentacija

Posljednje novosti

Iz kalendara događaja

Trenutno nema događaja.
SVI DOGAĐAJI